Kissekatt

Min söta lilla kissekatt Justice


Detention...

I dag var det ingen skola så det var riktigt riktigt nice! Så idag har jag gjort....ingenting. Absolut ingenting. Typ gått runt i pyjamas hela dagen och bara slappat. Upptäckte att på våran TV kan man titta på en massa gamla avsnitt från serier. Så jag tittade lite på Desperate Housewives. Imorgon och på fredag har vi inte heller någon skola(!!!) så det är en 5 dagars helg! Förra veckan var det 4 dagars helg! Sjukt skönt! Inte mycket skola den här månaden.

I går hade jag min allra första detention... Vi var lite sena till skolan så då måste man gå in genom cafeterian och registrera sig och då sa dem att jag hade detention. Så efter skolan fick jag gå till ett detentionrum som var jätteläskigt. Det var speglar på alla väggarna( så att läraren kan se allt) och inga fönster. När jag kom in där fanns det redan 4 personer där och jag visste inte om jag sulle säga till läraren som var där att jag var Hedwig och så eller om jag bara skulle sätta mig ner. Men jag satte mig ner i all fall och alla var knäpptysta. En till kille kom och sen började läraren prata. Hon var jättestel och läskig och man var tvungen att sitta på de två första raderna så jag fick flytta två gånger. Fattade inte var hon sa. Sen skulle alla skriva sitt namn på ett papper och vem man fått detention av. Om man skrev på fel rader skulle man få detention igen så jag var livrädd. Man fick inte heller prata, ha iPod, mobil eller sova på bänken. Sen efter typ 30 min ropade hon upp allas namn och de fick gå. Alla utom mig, när alla gått sa hon att hon inte sa mitt namn för hon inte visste hur man uttalade det. Pjuhh! Så då skyndade jag mig till träningen och sprintade en massa "hills". Efter det fick jag sjuts hem och sen var det en lugn kväll :)



Snart är det Thanksgiving!!!!


Monday

Kom hem från träningen för ett litet tag sen. Jag har fatiskt bytt till mellandistans nu. Kände att det passade mig bättre, att hoppa häck är sjukt svårt! Jag var faktiskt ganska bra i mellandistans gruppen. Tror jag är bland dem 5 bästa, så det känns kul och bra. Men jag sträckte typ mitt framlår(förra veckan var det höften...) så när vi gick till gymmet gick jag till ett sjukrum och där fick jag is och så hjälpte mannen mig där...igen. Fick hjälpa mig med höften förra veckan... Men det gjorde verkligen ont och det var verkligen oskönt, för om det inte hade gjort ont hade jag kunnat göra så mycket bättre ifrån mig.

Nya träningskläder har jag fixat nu också(pappa, om du undrar varför summan på mitt konto sjönk, så vet du nu varför). Jag köpte träningsväska, tränings-mjukisbyxor, tjocktröja, undershorts, träningsshorts och en massa träningsstrumpor. Så det var mycket roligare att träna när man hade allt snyggt material! Och mina shorts stödjer Cancerfonden, så det var ju bara ett måste!

Igår när familjen hade handlat mat kom de hem med två burkar "Lingonberry"(lingonsylt)! Haha, min värdmamma älskar den sylten så snart ska jag laga mormors köttbullar och också svenska pannkakor, då ska det frossas i lingonberry! De var från FELIX. Kändes precis som hemma :)

Snart är det ju THANKSGIVING. Ska bli superkul att uppleva. Då ska jag laga en massa svenskt. Köttbullar, svenska pannkakor, kanelbullar och min familj vill att jag ska göra semlor. Får se hur det går...

Snart är det mat, indiskr mat blir det ikväll. Mummmms!


Från en sida till en annan

Allt kan verkligen förändras på 2 sekunder. Klick, och allt känns skit!

Skola, träning, Powder Puff och sen New Moon!

Tjoho, kom precis hem från Powder Puff matchen. Jag tittade inte så mycket på själva matchen, träffade mest en massa folk. Det var lite segt i början men sen kom det mer folk och då blev det roligare!

Innan matchen var det TRACK. Jag provade på att springa middle distance istället för häck. Men under uppvärminingen hä något så det gjorde skitont på framsiden av min höft så när vi sprang senare så kände jag att jag kunde gjort så mycket bättre ifrån mig om det inte gjort ont. Tror jag sträckte mig eller något. En "sjukgymnast" eller något  stretchade mig där sen så nu känns det lite bättre i all fall Men det var en ganska enkel träning hur som helst. Var mest i gymmet. Ska prova en till gång att springa mellandistans och ska sen bestämma om jag vill gå på det eller häck.

Så sen efter matchen i alla fall så åkte vi hem och snart ska vi till andra Twilight filmen!!! Jag vet att det är en massa som har sagt att den inte är så bra. Men det ska blir superkul i alla fall. Men innan det måste jag få något i magen, superhungrig!





Hoppas att eran kväll blir bra!


I skolan

Har video production och har det traaaakigt. Och min rygg varker. snart ar det luch, langtar!! Det basta ar att det ar fedag idag och det betyder....HELG!

Puss!


Ibland har man ju det allt bra

Jag kom att tänka på en sak de senaste dagarna, fy vad jag är lyckligt lockad som bor granne med New York City! Vi ska åka dit i helgen för att klippa oss, observera, för att klippa oss. Vilka har egentligen möjligheten att åka dit bara för att klippa sig?? Och det är ju faktiskt världens coolaste stad enligt mig. Jag har börjat ta den för givet nu, det är liksom inte en lika stor sak längre, men sen när jag tänker efter, DET ÄR JU ASBALLT!

Carol hälsar i alla fall till er alla svenskar. Hoppas att ni sover gott!


Torsdag

Sitter här i sängen och spanar in lite bloggar från andra utbytesstudenter. Det är så kul att läsa andras bloggar och vad de håller på med. Man lever verkligen så olika liv och har så olika upplevelser. Ibland så märker man vad bra man har det men ibland kan man bli avundsjuk på något. Jag är verkligen jätteglad att jag hamnade vart jag hamnade, men ibland kan man bara vilja byta miljö och man kan nästan få lite ångest. Men det slutar alltid med att tankarna faller tillbaka till "fan vad bra jag har det egentligen". Men dåliga stunder kommer det ju alltid att finnas.

Igår var det Middie Madness vilket var som en "inspark" för basketball säsongen. Så det var lite uppträdanden, DJ och lite andra saker och så var det en match. Faktiskt kul att titta på och roligare än football faktiskt. Så i December är det den första matchen mot en annan skola, den ska jag titta på :) Det finns ju mer än matchen att titta på också :P

Idag var det i alla fall a "half-day" i skolan. Alla lektioner var drygt 20 minuter vilket var apskönt. Passade perfekt idag eftersom att jag har varit stört trött i skolan den här veckan. I dag somnade jag typ 2 minuter på första lektionen och under slutet av matte lektionen. Det är verkligen inte konstigt när man ser folk ligga med huvudet på bänken och sova. Lärarna verkar inte bry sig så mycket heller.. haha. Efter skolan åkte jag och Carol och Karen hem till oss och tog det lungt och gjorde lite saker som jag inte vill kommer ut på facebook men det vill Carol så hon vill ladda över allt från kameran till datorn. Så jag har gömt uppladdningssladden och låtsas att jag inte vet vart den är. Mohaha!

Idag snackade jag med Lena också, det var superkul. Den sötnosen saknar man!

Imorgon är det Powder Puff. Det är footballs match fast med ombytta roller. Tjejerna spelar i matchen och killarna är cheer leaders. Det var meningen att jag skulle vara med och spela men jag gick inte på några av träningarna så jag ska bara titta.  Men det ska bli kul. Och det bästa av allt, imorgon efter matchen ska vi gå och se filmen New Moon. Är så sjukt stört taggad!!! Jag vet att jag inte ska ha så höga förväntningar men Twilight är så stort här och jag har också blivit ett stort fan då så jag är lika taggad som alla andra :)

Snart ska jag fixa ny design här på bloggen här också. Måste bara få lite hjälp. Så snart är det ny design. Man måste ju förnya sig.

Imorgon är det träning igen. Fyy vad svårt häck är. PLUS att jag alltid har en massa massa träningvärk så ibland kan jag inte ens hoppa över häcken... Måste börja stretcha mer. Men nu är träningsverken bättre så jag ska verkligen köra stenhårt imorgon!

Hoppas att ni har det bra där hemma. Saknar er alla! Puss <3

Är det amerikanskt så är det!

Ja, jag skulle väl inte gilla att ha ett förråd med gott gott hela mitt liv. Men att ha det så ett år funkar mer än bra!
Såhär ser ett av skåpen i köket ut:



Så är jag sugen på något är det bara att plocka. Och på den här bilden är det faktiskt ganska tomt, det brukar finnas en massa mer. Speciellt efter halloween...

En dålig dålig vana som jag har fått är att jag dricker cola till varje middag. Och här i USA har jag hört att det är mer socker i colan... inte bra. Sjukt stora mjölkpaket finns det också. Och självklaty får jag Frosties här, det fick jag inte hemma, hehe :)



Det är ju många som undrat om vi h de där röda high school party muggarna som man har sett i alla filmer. Och självklart finns de här då. Vi har alltid en massa hemma.



Så där fick ni se lite av det som vi alla förväntade oss av USA!


Lola hälsar!

Min gulla lilla(nu stora) valp hälsar till er alla svenskar. Jag har ingen aning vad det är för ras, dålig på sånt, men det är svart labradorliknande hund och hon är kanska 9 månader. Min familj hittade henne i Puerto Rico i somras och hon var så svag och smal och jättenära att dö. Så de tog hem henne och nu blir hon större och större för varje dag och är a pain in the ass. Snor alltid något från sovrummet... Men jag älskar henne i alla fall!
Jag och Lola påväg till en hundpark :)

Vofff voff


Måndag

I dag fick jag min Cross Country tröja som alla i laget beställt!!! Eftersom att jag var den första som betalatfick jag den först. Jättsnygg blev den och så står det H. LINDEGREN på ryggen. Fint, ståtligt och väldigt svensk efternamn. Ingen här kan uttala det korrekt haha. Här ser ni tjocktröjan:

Som sagt så kom jag precis hem från träning. Jag vet inte om jag berättat det men jag är ju med i TRACK. Det är typ som friidrott men vi inriktar oss mera på springning. Det finns lång distans, mellan distans, sprint, häck, stav och så finns det typ höjdhopp och längdhopp. Jag har, tro det eller ej, börjat springa häck. Faktiskt riktigt kul men fy vad svårt det är. Och läskigt ibland. Men man lär sig. Men det som är så kul me TRACK är att det är ca 130 personer som är med och sen efter uppvärmningen delar alla upp sig och går till sina "inriktningar". Så det är en massa folk överallt. Eftersom att det fortfarande är hyfsat väder här kan vi träna ute på arenan. Så idag kunde man lätt springa runt med korta shorts. Sjukt skönt, för när det blir för kallt måste vi vara inne, in the hallways... Sen varje träning kör vi styrka i gymmet också. Känns inte riktigt som om att jag hör hemma där när man ser alla muskelknuttar... hhaha.

Så det är vad jag kommer att göra varje dag efter skolan nu, hoppan häck Hurteling är vad man kallar det här. Men det är kul som sagt! Sen så pågår det ju en massa andra sportet i skolan också. Basketball, cheerleading, swimming, volleyball och lite annat. Så mycket folk är kvar i skolan :)

Juste, jag fick mina betyg för den första peroden. ett år är indelat i fyra perioder.Och jag hade riktigt bra betyg. Fick A i allt förutom US history, som jag sa, och Outdoor Education. Lite knasigt att jag fick B i det... Men jag fick A i entrepreneurship konstigt nog, så det var glatt :) Blev High Honor Roll Student, kommer typ få något för det. Mitt genomsnitt var bra och då får man typ en award!

Puss&Kram


Sunday

Hejsan, idag är det söndag och det har varit en riktigt slapp dag. Carly sov över här som vanligt, haha. Hon praktiskt taget bor här under helgerna haha!
I fredags bvar vi lediga från skolan så jag Carol och Dardi såg filmen 2012. Helt okej film men jag tror inte att på hela hysterin om att världen ska gå under då. Men filmen var spännande och så. På kvällen var vi hemma hos en kompis och det var lite folk där. Det var kul tills en sak hände och jag och Carol bråkade som aldrig förr. Så det var en aning drama den kvällen. Men det var faktiskt ganska bra att det hände för jag kom närmare Dardi då också. På lördagen tog vi det lungt hela dagen och sen på kvällen gick vi till en sweet 16. Men jag visste knappt vem tjen som hade det var så det var tråkigt så lite senare åkte vi till en kompis som bor väldigt nära oss och hängde med några. Så vi kunde gå hem därifrån.
På söndagen när jag vaknade först av oss, tittade jag på Rachel Getting Married, det var en deppig film så det var bara segt. Sen skulle vi åka och titta på a school play men vi kunde inte hitta a ride så vi skippade det och tittade på filmen disturbia istället. Det var en jättebra film. Och så hade vi brownies så det var nice. Det som inte var så nice var när Carly och Carol hällde isbitar över mig!!!!

Lite senare tog vi en promenad. Jag kunde gå ute i shorts och en vanlig munkjacka!!!! Det var faktiskt inte alls kallt även fast att det är i mitten av november. Sen köpte jag en snickers och tittade lite på skitTV. Så en sjukt slapp dag har det varit. har en läxa men orkar inte göra den, får göra den på min study hall lektion imorgon istället. Jag har blivit så lat med läxor nu eftersom att jag typ aldrig har några.
Men jag har fått mina flesta betyg nu. Har nog A i allt förutom US history and entrepenörskap som jag nog har B i. Så jag behöver ju typ inte plugga :)

Den här veckan har varit så skön. Var lediga både i onsdags och fredags. Så jag saknar nästan skolan lite. Skolan är faktiskt kul hät. man träffar ju alla :)

Nu ska jag äta. PUSSPUSS

hola

hej hej.

Idag är det söndag och det har varit mycket på gång den här helgen. I fredags efter skolan var jag tvungen att stanna i skolan för att fixa ett video projekt som inte var klart. Men det gick ganska fort. Efter det tog jag en taxi till Heather, där var också Carol, Karen och Vanessa. Efter att vi varit där ett tag fick vi sjuts hem. Carly kom över och vi åkte till the mall för att se the fourth kind. Sjukt bra men också så skrämmande film. Man vet inte riktigt vad man ska tro. Var rädd efter det!! Se den filmen!! Carly sov över hos oss så det var kul.

På lördagen åkte vi till NYC. Vi åkte till någon New York Knicks college sak. Det var....speciellt. Tydligen så är min värdmammas kusin the Knicks vice president så vi träffade en massa släktingar där. Det var ok. Vi åt också på ett diner och våran servitris började prata med oss och sa att hon älskade sverige och att allt var så vackert och fräscht. Hahha. Hon fick mycket i dricks :)

Efter det åkte vi hem och på vägen köpte Dardi lobster tails. Sjukt god bakelse som jag bara älskar!!! På kvällen åkte vi till en kille som heter Gianni och vi var där under hela kvällen. Det var faktiskt väldigt kul.

På söndagen hade carly sovit över här igen så vi slappade hela dagen och gjorde inget speciellt. Lite  senare gick vi ut och träffade lite folk. Vädret var superskönt.

Imorgon är det skola och första track träningen!! Får se hur det är...

På onsdag och fredag är vi också lediga från skolan, såååå skönt.

Vi hörs pussskram

Haha

Jag och Carol sitter i vårat rum och är innte på våra datorer. Då kommer Dardi in(värdmamma) och snackar lite med oss. När hon ska gå ser vi att det är någon klump av något som är grönt/grått. Vi alla tycker att det ser lite misstänktsamt ut och jag undrar om det är bajs vilket skulle vara sjukt konstigt för våra hundar är helt rumsrean och det är inte grått!! Så vi börjar tjafsa lite om vem som ska städa bort det. Men sen ska jag kolla lite närmare på det och det ser verkligen inte ut som hundbajs. Då tar Dardi upp det och slänger det på Carol som sitter i sängen med sin laptop(som är Dardis). Hon skriker och blir jätterädd och slänger ifrån sig datorn som i slow motion landar på golvet. Alla bli tysta men börjar sen apgarva för att det var så kul. Hahahaha Dardi blev så arg för att det är hennes dator men kunde inte riktigt skälla på carol för hon tyckte att det var så kul och alla blev så chockade. Hahaha. Datorn gick nästan sönder. Det visade sig att klumpen var en fot från ett gosedjur från hundarna.

Lite senare har Carol loggat ut från datorn och jag fortafarnde är inne på min. Håller på med datorn och ser inte vad Carol sysslar med. Lite senare tittar jag på henne och finner henne dansa med trosor, ett linne och ett par trosor på huvudet och hoppar i sängen och sjunger mot spegeln. Runt halsen har hon också en visselpipa och blåser i. Hahaha. Inget förvånar mig längre med Carol, ahhaha. Håll på att pissa på mig.

Går inte riktigt att beskriva men det var sjukt kul i alla fall!

Nu har Carol kommit tillbaka och det betyder att musiken i rummet åker upp på max! Hon är verkligen one of a kind, brakar hela tiden med henne men det ar ju vad systrar gor!

PUSS PÅ ER!


RSS 2.0