En uppdatering

Hej allihopa!

Ska snart ga till sangen. Jag har fatt virus pa min dator sa jag kan inte anvanda den. Har varit tvungen att kopa en harddisk for att fora over alla mina bilder och andra filer sa att inte de skulle forstoras. Kanske maste kopa en ny dator om det blir dyrare att laga den gamla. Sa det har varit lite irriterande.

Idag blev mina uggs stulna i skolan ocksa. Hallaaa!!!! Vi hade outdoor education och da maste man alltid ha sneakers pa sig. Jag hade mina uggs pa mig men under den klassen bytte jag till dem andra skorna. Det regnade ute sa vi gjorde en lek i skolan istallet. Alla fick lamna sina vaskor och saker i korridoren. Nar vi kom tillbaa var mina uggs borta. Som tur var har de overvakningskameror overallt sa vi kallade pa en av vakterna. De tittade pa overvakningsfilmerna och ett par timmar senare hade jag tillbaka mina skor. De var sjukt seriosa med att hitta mina skor vilket var skont. Men vem fan stjal ett par uggs???

Sen har jag brakat lite med Carol pa senaste ocksa. Vi ar verkligen som systrar just nu. Kan bli sjukt irriterad pa henne ibland. Men det vet hon. Vi har en ganska skon att avslappand vanskap sa vi kan saga vad vi vill till varandra. Men hon kan verkligen vara en pain in the ass!!!

Nu ar det host har. Men for en vecka sen var det typ sommar igen. Sjukt varmt. Men nu ar det lite kallare igen. Cross country ar slutat nu sa ingen traning langre. Kanns ganska skont fast lite sorgligt ocksa. Blir liksom mindre att gora efter skolan.

I helgen var det som sagt homecoming. I fredags the homecoming game. Men det sporegnade sa vi stod mest och umgicks under ett tak. Tittade inte ens pa matchen, vet inte vilka som vann, haha. Sa jag och 5 andra drog ganska tidigt och korde till lite stallen. Nagra killar harmade min accent hela tiden sa jag var typ sjukt irriterad. Men men killar killar killar...

Pa lordagen var det the homocoming dance vilket var kul. Kan beratta mer om det sen. Efter det skulle vi fa sjuts hem av en kompis men han kunde inte starta sin bil sa vi var fast i skolan i typ 1,5 h. Sen son tur var kunde vi fa stjuts av en annan som kom och hamtade oss, sa vi akte hem och hamtade lite saker och sen till en fest som var ganska trakig och sen till en kompis som vi sov hos. Det var sjukt kul faktiskt!

Sa helgen har varit bra! Nu ska jag sova.

GODNATT 

Dåligt humör

Fy vad jag är trött och grinig nu. Har inte varit något fel på dagen så jag vet inte rikgt varför mitt humör är som det är nu..

Idag hade jag ingen träning för det var ara de bästa som skulle träna för mästerskapen. Så jag tog skolussen hem, som jag var sjukt nära på att missa för jag letade efter min jacka som jag glömt i min video klass. Men sen kom jag hem och åt kakan som fortfarande finns i köket, typ bara jag som äter den... Sen tittade jag på hancock ett tag men orkade inte se klart hela. Sen kom en kompis och ville att jag skulle följa med honom och lite andra personer hem till honom, så jag gick dit lite senare(han bor 5 min promenad från mig) och vi åt pizza, fixade pumpor för halloween och spelade guitar hero och lite sånt så det var kul.

Vädret är så konstigt här. För en vecka sen gick det från att vara sommar till att snöa och vara skitkallt. Och nu, nu är det varmt igen och gick med kofta på kvällen. Men jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut.

Sen i alla fall kom jag hem och Breanna var här. Vi åt middag och sen gjorde jag min läxa. Så det har varit en ganska lugn dag.

Juste, det var twin day idag. Man skulle ha en tvilling i skolan som man klädde sig i samma kläder som. Jag och carol var tvillingar. Bruna uggs, svarta yxor, blå kofta och plattat hår. Vi var så lika men fortfarande så olika.

Imorgon är det mismatch day. Ingen aning vad jag ska ha på mig.... Nu är jag så trött att jag bara vill slå ihjäl allt som finns. Så godnatt!

Godmorgon

Zzzzzzz vad jag är trött. Jag sitter faktiskt och skriver nu och kockan är 6.45 am. Vi ska snart åka till skolan, men jag har lite tid över så kan ju skriva något här. I dag är det i all fall tisdag och jag ska inte gå i skolan idag. Istället ska jag på en "hajking utflykt". Min klass som heterb Outdoor Education, där man typ går på höjder och sånt, har fixat den och de som ville med kunde det. Så ska vandra i bergen idag... Men jag tror att det blir kul. Ska bli bra väder ocksa. Min hostmamma är också så snäll och har fixat ett litet lunchkit till mig. Den här veckan har vi också Spirit week. Om ni inte vet vad det är så är det en vecka då man klär ut sig till valda teman varje dag. Igår, måndag, var den förstadagen och det var sport day. Man skulle ha t-shirts med sitt lag i skolan eller ett favoritlag bara. Jag och Carol hade hennes pappas jätte stora Yankees tröjor. Hahha men det såg helt okej ut när man fixade det. Men när vi kom till skolan såg vi att kanske 5% av skolan hade klätt upp sig!!! Så det var en aning stelt. Men men... Dardi har lagat en sjukt god tårta eller kaka som finns framme på ett afat i köket. Den är röd med en massa creme cheese runt den. Och den är flera lager. Har mumsat på den en massa. DET tycker jag verkligen hör till ett amerikansk år!! Min nya adress är 22 California Ave 10940 Middletown, NY Familjen är Gonzalez/Cruz. Ha det bäst nu allihopa! Nu ska jag fixa mig lite inför skolan! Carol hälsar också. Fast kan knappt höra henne eftersom att hon alltid spelar högsta musiken på mornarna... Haha.

HEY

22 California Ave
10940 Middletown, NY

Familjen ar Gonzalez/Cruz
Sa om ni vill skriva brev eller jag vet inte vad, sa vet ni adressen nu :)


Det blir bara bättre och bättre!

Hej svejs allihopa! Tänkte berätta lite om min helg:

Fredag: Efter skolan hade jag en väldigt slapp träning eftersom att jag fuskade, hihi. Gick istället för att springa ett ganska bra tag. Det som var minde sft var att jag stötte på något dött djur som låg på vägen och huvudet var typ halvt. Skrek som en gris!!! Efter träningen stannade jag kvar i sklan för att titta på en simtävling som en massa kompisar var med i. Så satt och hejjade med lite folk. Efter det skulle vi egentligen till the mall men eftersm att min syster kan vara lite kaxig mot sin mamma ibland fick vi inte det, hahaha carol carol carol... Men vi fick gå ut lite senare sen i alla fall. Så vi gick till en fest i närheten av där vi bor och det var kul. Träffade många från skolan. Men vi kunde inte vara där så länge för jag skulle på en tävling nästa dag och var tvungen att gå upp klockan 5(!!!!).

Lördag: Gick upp klockan fen. Dardi(min hostmamma) fixade lunch och gav mig stjuts till skolan där skolbusseen väntade på oss. Var sjukt trött så sov nästan hela resan. Vi åkte en bra bit för tävingen var i Manhattan. Var ca 500 skolor där, största tävlingen hitills. Blev en heldag där. Vårat lag sprang i en massa lopp, så det var mycket väntan. Kom inte hem föränns klockan sex.. Men det var kul :) Var 9 platser från att få medalj så det var lite irribirri....´Kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde på kvällen. Det händer för mycket här. Jo juste, vi såg Twilight.
Jag trodde inte att den skulle vara så bra. Och alla snackade om att Edward skulle vara så snygg, men jag tyckte han var helt OK. Men sen....sen såg jag filmen. HERREJÖSSES! Sjukt bra film och en sjuuukt snygg Edward!!!! Hedwig rekomenderar!

Söndag: Åkte till New Jersey med familjen till en internationell mataffär men jag och Carol satt på ett fik hela tiden istället och snackade. Vi stannade också på ett cafe som hade väääärlden godaste bakelser. Mmmmm.... Äter alldeles för mycket onyttigt. Sen åkte vi till the mall, fixade pengar på min mobil, tittade lite på halloween dräkter och fixade sen material till två födelsedagskort till Carly och Justine. Jag trodde Carol snackade om två små kort, men nej nej, det var de störtsa papprerna jag sett någon köpa. Hahahha. Köpte saker för säkert mer än 200 kr för dem korten. Så på kvällen sysselsatte vi oss med det. Vi satte in Skittles och Swedish Fish(godaste godiset) i dem och hade ballongen och tussar(hahahha) i dem. Blev riktigt fint :)

Måndag: Columbus day så i var lediga från skolan! På dagen gick jag på bio med lite människor och såg Toy Story 1 och 2 i 3D. Hade ju sett filmerna förut men det var kul i alla fall :) Åt ocksa jelly donuts från Dunkin Donut(vet inte hur det stavas) sjuuukt gott. Synd att vi inte har det i Sverige. Efter det blev jag upphämtad av Carly. Hon fyllde år och vi skulle ut på middag. Med var ocksa Vanessa, Carol och Justine. Jättemysigt! Efter det var det dags att åka hem och plugga... Men jag var glad i alla fall, hade inte haft någon träning. Men det känns nästan konstigt när man inte har träning, är ju så van.

Det känns som om att jag har glömt att säga en massa saker. Händer så mycket att man glömmer bort det mesta när man väl ska komma ihåg dem.

Aja, skriver lite senare ikväll. Ska plugga lite om teh constitution nu, Jipppppi.

BYE


<3

<3 Saknar dig

halla!

Min rygg gor ont! Kom hem fran traningen for ett tag sedan och jag ar verkligen inte i form. Har varit forkyld och lite halvsjuk hela helgen. Sa i fredags tittade jag bara pa nar dem tranade. Sen pa lordagen hoppade jag over en traning for jag skulle till NYC men jag skippade det ocksa for jag ville vara hemma och vila. Plus att vi skulle till Brooklyn nasta dag med min nya familj. Och pa sondagen hade jag ingen traning. Och pa mandagen var jag sa slut efter en sjukt kul dag i Brokklyn med min vardmamma, Carol(vardsyster), Carly och Breanna som ar tva kompisar och en massa av deras slaktingar, att jag stannade hemma fran skolan. Sa det gjorde att jag inte allt var forberadd for tavlingen pa tisdagen. Men trots att jag var forkyld och otranad gjorde jag riktigt bra ifran mig. Det var min andra gang att springa 3,1 miles och jag sprang pa 24.56 min! Typ 2,5 min battre an min forsta gang. Men jobbigt var det...

Sa jag flyttade alltsa hem till mina nya familj for en vecka sen. Min kompis Carol som jag bla ater lunch med sa att hon ville adoptera mig, som hon kallade det, och ratt som det var, bodde jag hos dem. Det ar ett litet men jattemysigt hus. Frascht och fint ar de ocksa. Alskar deras kok! En massa gott finns det ocksa och mamman har lagar supergod mat. Snart ska jag laga lite svensk mat har :) Nagra tips?

Brooklyn var som sagt superkul. Vi var pa en stor marknad dar det fanns en massa mat och olika stand...och manniskor. Hjalp vad det kryllar med folk om man jamfor med Middletown. Hade nastan glomt bort hur en storstad e. Men NYC ar sa sjukt kul verkligen. Man trottnar aldrig!!

Nu ska jag satta igang med lite plugg. U.S. History, mitt favvoamne..........

Xoxo


Antligen har jag en fast vardfamilj!

Hej svejs!

Nu sitter jag har i mitt nya rum.........i min nya familj!!! Jag har flyttat hem till min kompis och hennes familj och allt kanns verkligen superbra. Jattegullig familj. Tre hundar och en katt har de ocksa! Kan beratta mer om dem senare. Nu maste jag stanga av datorn men jag ville bara saga att jag har alltsa en ny, fast familj nu som jag gillar jattemycket.

Godnatt allihopa!

RSS 2.0