Some pictures

Lite fran de senaste dagarna, klicka pa den sa blir de storre.



The Parade to the High School                      The Marching Band   Cross Country-teamet! 

The football-game




Hey

Hejsan allihopa!

Nu sitter jag har i mitt sovrum med min tillfalliga hostsyster Adriana. Hon pluggar och jag ar inne pa datorn. For ett tag sen kom jag hem fran min traning. Jag och adrinna tog 5.30 skolbussen hem sa det tog ett tag att komma hem. Dar jag bor just nu ar en bit ifran skolan sa det ar ca 25 min med skolbuss varje dag. Men det ar OK, har tid att ata min frukost pa bussen eftersom att jag hellre sover pa mornarna.

Jag har nu ocksa seriost borjat leva pa Granola Bar's. Det ar som en rektangel med notter och fron och sa ar det oftast choklad eller peanut butter till. Saaaa gott. Har nagra paket i mitt skap sa jag kan frossa i det nar jag kanner for det!

Idag var jag ocksa supernara att fa detention... Jag har ju som sagt Outdoor Education varannan dag och Study Hall varannan. Sa jag blandade ihop dem idag, sa nar jag kom pa mitt lilla misstag kom jag forsent till min study hall. Hon ar jattestrang med att komma i tid sa jag fick en sista chans. Hahaha, man far alltid extra chanser nar man ar utbytesstudent!

Nu borjar det ocksa bli kallt har. I dag var det riktigt kyligt, men det ar ganska skont att springa i det vadret dock. Joggade 3 miles med Vanessa. Vi planerade att hon skulle komma till Sverige tillsammans med alla andra kompisar har!

Nu borjar min nacke varka. PUSSPUSS


Hey people!

Hejsan svejsan!
Idag ar det lordag och det ar sa skont, men ingen vila for det. Var uppe klockan 6 imorse for att jag skulle vara att the high school klockan 7 och med skolbussen till en cross country tavling. Jag sprang bara 1,5 mile men det gick riktigt bra. Fick medalj och slog mitt rekord. Det var nog den roligaste tavlingen hitills for det var en DJ dar sa alla dansade lite da och da och var glada. Vadret ar ocksa fortfarande sommarvader sa det ar nastan barbent varje dag!
I gar, fredag, hade vi ingen traning sa jag foljde med Jeremy och en annan kille hem till honom. Men han hade inga nycklar sa vi kom aldrig in, hahah. Suck suck suck. Sa vi fick hanga lite pa bakgarden och de spelade gitarr sa det var inte sa tokigt i alla fall. Sen fick vi skynda oss tillbaka till the middleschool for alla team och lag i skolan skulle promenera till the high school for senare under kvallen hade vi en football-game. Langst fram spelade the marching band med deras kostymer. Och alla bar deras sportsjackor med skolans namn och farger. :)
Sen nar vi kom fram till varan arena sa skulle alla lag och team separat springa in pa planen. Hahah. Varan arena ar ny sa det ar en storbildsskarm och allt sa det filmade oss nar vi sprang in, hahha.  Men det var jattekul. Och sa fanns det en massa cheerleaders ocksa. I was feeling the real american high school-life med andra ord :)
Matchen skulle borja om ca 2 timmar sa jag och nagra andra gick och kopte pizza och at det sen hemma hos min kompis Vanessa. Sen gick vi tillbaka till matchen och hade det jattekul. Alla var superglada och jag traffade en massa nya snalla personer :) Och det basta, vi vann!!!! 14-13! Efter det akte jag hem med min hostsyster Adrianna och hennes kompisar Heather och Emily. Heather har tagit korkort sa hon korde hem oss. Jag gick nastan direkt och la mig nar vi kom hem for som jag sa forut skulle jag upp sex idag.
Sa det har varit en kul helg hitills! Snart ska jag och min hostfamilj ut och ata, ar saaaa hungrig nu. Vi ska ata kinabuffe.
Pa mandag ar vi lediga fran skolan sa det ar saaaaa nice!
Bye bye!

Heeeeeeej alla glada svennar!

Hur mår ni?

Här är allt bra även fast att det har hänt en aning mycket de senaste dagarna. Jag har flyttat från min familj. De blev en väldigt snabb flytt eftersom att den inte var planerad, min värdmamma fick reda på allt och då kunde jag i´nte göra annat än att flytta. Det var först kaos men vi pratade sen och det slutade bra. Jag flyttade i alla fall hem till min områdesrepresentant då. Allt kändes lite konstigt med att jag inte hade någon familj och så. Men vi letade på och försökte göra det bästa av helgen. Följde med och dansade zumba med henne och hennes döttrar, hahah! Hur som helst så hittade vi en familj!!! Jag åt middag hos dem och dem gillade mig. Dock så kunde dem inte ha mig ett helt år men de är jättesnälla och har mig i två veckor tills jag hittar en annan som jag kommer att bo hos hela året. De är jättesnälla och huset är jättefint!

Så min vecka har varit ganska messy. Imåndags hade jag fortfarande inte flyttat in hit så då bodde jag hos Barbara som körde mig till skolan. Allt var som vanligt i skolan och det blir bara roligare och roligare där. Träning efter och den kom Barbara. Jag hade ganska mycket plugg den dagen så det blev plugg och så tittade jag på Gossip girl som har börjat där nu!!!!

På tisdagen skulle vi ha ett meet(tävling) i cross countryn så vi skulle åka från skolan 1:45 så vi var tvungna att gå tidigare från våra lektioner. Jag hade vetat om det hela dagen men självklart skulle jag glömma bort det just på den lektionen då jag skulle gå. Så när klockan är 2:10 kommer jag ihåg det. Jag rusar då ut men då har de redan åkt, oppps. Men som tur var så skulle jag inte springa den dagen så det gjorde ju inte så stor skillnad egentligen. Men 10 minuter senare slutade alla andra så då tiggde jag lite telefoner(pengarna på min e slut) så att jag kunde ringa Alissa och säga att jag inte kommer att komma och sen så ringde jag Barbara och undrade om hon kunde komma tidigare och hämta mig. Så medan jag väntade i den gassande solen(sjukt varmt här även fast att det är höst, klänning varje dag...) fick jag sällskap av Jeremy vilket var trevligt. Sen körde hon mig hem och lite senare fick jag reda på att jag kunde bo här i två veckor så då packade jag direkt!!!

Så då hängde jag där den kvällen och umgicks lite med Adriana som är en senior i min skola och hennes syster. Nästa dag tog vi skolbussen och sen har dagen bara flytit på som innan. Jag var med henne på hennes orkester-genomgång. Hahaha så amerikanskt. Uniformerna med hatten och fjädern. Hahaha bild kommer senare. De övar inför the football-game som är på fredag. Taggaaaa inför den. Ska bli så kul. Det är i våran skola också och vi har bästa arenan. Storbildsskärm med tv och allt. Vi ska typ gå på en parad innan också.

Måste sluta nu mina batterier dör snart. Pusspusspuss

Ny Design

Nu har vi lanserat Hedwigsblogg 2.0
Gillar ni det nya utseendet?

Före:


Nya:



Den är skapad av Lovisa Lindegren och Love Sahlin från Sweden =).

Hej allihopa

Nu ska jag snart sätta igång att plugga lite matte. Prov imorgon, får dock ha min anteckningar. Men lika bra att plugga i alla fall. Dagen har varit en ganska vanlig dag.

Sov ganska länge på morgonen så fick lite brottom för att hinna med skolbussen. Men jag hann(har aldrig missat den!!!) sen kom jag till skolan, hade mina lektioner. På lunchen har jag börjat äta med några andra nu som är jättetrevliga och snälla. Det är en kille som verkar helt störd som sitter på bordet bredvid, helt ensam, och som tittar på vårat bord hela tiden. Det jobbiga är dock att lunchen är så tidigt, typ klockan tio till 20 i elva. Så jag är ganska hungrig på träningarna. Men alla är i alla fall jättetrevliga och alla tycker att jag är så blond och lång(hallå?? sen när blev jag lång?. När jag skulle till min träning så var det en tjej som frågade om jag var modell, det gjorde min dag tills hon frågade vilken årskurs jag gick i. När jag sa att jag var i 11th tyckte hon att jag såg så mycket yngre ut. TACK! Så jag visste inte om jag skulle vara glad eller ledsen :P

Efter dagens träning har jag kollat på skräckfilm här hemma med några från gatan och Lilly och Debroa. Riktig B-film med världens sämsta skådespelare - The Last Resort tror jag att filmen hette.

Anyway, nu är det lite pluggdags. Hoppas ni har det bra hemma och att skolan inte skolan sliter alltför mycket på er...

Bye!

Nu börjar skollivet

Jag har precis avslutat min första riktiga US history & Goverment läxa...som vat väldigt lätt. Det var fyra frågor i boken, kortare och längre, och alla svaren stod klart och tydligt i boken. Så det var egentligen bara att skriva av.
Om jag har fattat det rätt så samlar man poäng på varje lektion i min skola. Och läxförhören är på US History lektionerna värda 20 poäng. Man får 20 poäng om man lämnar in läxan i tid och svarar rätt på alla frågor, inget konstigt med det. Det konstiga kommer nu. Om man lämnar in läxan ch har svarat på alla frågor, men har fel svar, så får man ändå 10 poäng, hur knäppt är inte det?? Men det är inte precis så att jag klagar.

Skolan är väldigt lätt här jämfört med hemma. Till exempel matten. Nästa vecka ska vi har vårat första test, och vi får ha alla våra anteckningar!!! Och nästa vecka är det också test på US Histiry - den amerikanska revoulutionen. Då kommer vi inte få ha våra anteckningar, men däremot kommer vi att få ett papper några dagar innan med ALLT som kommer att komma med på provet, och till och med några av frågorna. Och sen, DET BLIR BÄTTRE, kommer läraren dagen innan att gå igenom allt och ge oss alla svaren. Sooooooft! Behöver man ens öppna boken för att plugga???? Jag njuter, jag har nästan ett sabbatsår :) Om man bortser från mina tidiga mornar...

Här är mitt schema:

Period 1 - Apparel Production
Period 2 - Study Hall/Outdoor Education
Period 3 - Video Production
Period 4 - Lunch
Period 5 - Ceramics
Period 6 - Entrepreneurship
Period 7 - Math
Period 8 - English 11
Period 9 - US Hist & Govt

Varje period är ca 40 min. Skolan börjar 7.35(suck suck suck, går upp drygt efter 6 varje dag...) och slutar 2.20. Men efter varje skoldag är det ju cross country som gäller, så jag kommer hem vid drygt fem varje dag. Så det är långa dagar.

Nu måste jag sluta, vi ska till Wal-Mart och fixa lite nödvändiga saker. Det finns en del jag glömt att packa och alla säger ju att man kan hitta allt på Wal-Mart! :)

Hoppas ni sover gott där hemma, den är ju halv fyra på natten hos er!

Bilderbilderbilder




Okej det blev lite fel med storlekarna på bilderna, men dem som är små är det bara att klicka på så blir de större.
Det här är i alla fall lite av min skola. The library, the cafeteria, uppgång till framsidan av skolan och liten del utanför biblioteket. Så det är lite av skolan. Visst ser biblioteket ut som det i one tree hill???? Ska ladda upp lite bilder på matenhär sen. Jag säger bara, var glada för eran skolmat där hemma i Sverige..
PUSSS

Varför går man på cross country egentligen?

Den frågan ställde sig alla tjejer i vårat lag precis INNAN loppet. Så smarta är vi och så taggade på att vinna var vi också. Men ingen bangade ur och alla gjorde bra ifrån sig. Eller antar det i alla fall. Racet vi sprang idag var 3,1 miles vilket är ca 5 km så det var faktiskt väldigt jobbigt. Jag menar, jag har ju sprungit det flera gånger på träningarna, men då har det varit i ett hyfsat långsamt tempo. Nu var det tävligt, då var det ganska snabb jogging. Inte något jag riktigt var med på. Så jag var ju inte den bästa hälften precis. Men jag är nöjd. Fick ca 27 min för 5 km. Jag är ju trots allt nybörjare. Får skylla på det :)

Hur som helst, på fredag har vi ett till 3 miles meet vilket jag INTE ser fram emot. Men jag har ett mål - jag ska springa alla meet och alltid sätta en ny tid jag ska spräcka och aldrig stanna under racet. Jag ska klara det här. Efter racet ska jag och Alissa hem till henne, duscha och göra oss iordning för att shoppa i deras galleria. Sen efter det blev jag idag inbjuden till en födelsedagsmiddag på någon restaurang av en annan tjej i mitt cross country lag. Jag vet typ inga som ska vara med på middagen men det kommer nog bli kul och trevligt. Kommer träffa en massa nya människor. Så det är lite planer nu :)

Jag funderar också på att gå med i the key club. Det är en klubb som fixar arrangemang för att dra in pengar och tänker ut hur vi ska kunna hjälpa andra så det skulle nog vara en kul grupp att gå med i. Min entrepreneurship-lärare rekomenderade den för mig också :) Ska kika på det imorgon.

BYE!

long time, no see här från min blogg...

Okej, jag veeeeet! Jag har inte skrivit på 10000 år. Men det har varit så mycket på G att jag inte riktigt vetat vad jag ska skriva.

Jag kan börja med att säga att jag ska byta familj. Jag känner mig inte alls bekväm i den familjen jag bor i nu. Visst, den är skön och trevlig, men inte en bra värdfamilj. Så nu är frågan bara om jag ska byta stad/skola eller inte.

Skolan är väääldigt stor, ca 3000 elever. Det är mycket regler också. Behöver ett "pass" för att gå på toaletten, mobiler/iPod är totalförbjudet. Och när vi har lunch så har vi lunch, vi får inte lämna cafeterian och inte heller gå runt i matsalen. Om man vill gå på toa så måste man ha ett pass. På mornarna innan skolan blir vi inte heller insläppta 10 min föränns skolan börjar, så alla 3000 elever trycker på och vill komma in. Det blir ganska trångt. I början var det en väldigt stor omställning för mig. Jag menar, Norra Real är en liten pluttskola jämfört med Middletown High School. Men jag vänjer mig mer och mer.

Jag har börjat på Cross Country. Det är en idrott där vi springer långdistans. Ca 3-4 miles/dag vilket är drygt 6 km. Då är det uppvärming ca 1 mile och sen springer vi ofta 3 miles. Så det är ganska jobbigt. Men jag gillar det, jag har träffat en massa trevliga och roliga kompisar där och det är också dem jag umgås med. Hade jag inte gått på någon sport tror jag inte att jag alls hade gillat skolan. För sporten har gjort mycket. Man blir som en liten familj med tanke på¨att vi tränar varje dag plus pfta tävlingar på lördagarna. Så det är mycket träning. Men som sagt så är det också jättekul!

I helgen har jag gjort en hel del. I fredagskväll åkte  jag och två andra utbytesstudenter till en liten grannstad för att kolla på en football-game. Våran skola mötte en annan. Det var jättekul och jag fick verkligen uppleva det amerikanska high-school livet. Alla var glada och bar skolans färger. Tyvärr förlorade våran skola, vilket man insåg typ i mitten av matchen, så det drog ner stämingen lite, men ala var fortfarande glada och alla är alltid nyfikna vart man kommer ifrån och frågar en massa frågor.

Nästa dag gick jag upp klockan fem på morgonen för att tävla i mitt första race med cross country teamet. Jag sprang dock bara 1,5 miles med det gick bra. Var sjukt trött efter bara... Lite senare på dagen åkte jag och Lilly och Debra till the Mall och fixade våra naglar och köpte lite annat. Sen var det BQ hos mormorn vilket var helt okej trevligt. Sen gick vi tre till ett födelsedagskalas hos en av deras kompis som jag verkligen inte gillar men det var helt ok. Blev bjuden på en dejt av en kille som nu bombar mig...

Nästa dag åkte jag hem till en tjej i mitt springteam, Alexxa. Hon bodde i ett jättestort hus med en enorm tomt. Alla hennes familjekompisar och släktingar var där så det var full rulle. Det var jättetrevligt och vädret var också hur soligt som helst så jag kunde inte klaga. På kvällen blev jag skutsad hem och gjorde mina läxor och sen, klockan tolv på natten på grund av förbannade farmville, somnade jag. Sjukt trött nästa dag... börjar 7.35 varje dag i skolan. Slutar dock 2.20 varje dag. Men nu måste jag sova.

Imorgon ska jag springa 3 miles i ett meet, måste vara i bästa form! Godnatt!

Längtar inte hem! Puss från Hedwig

School tomorrow!

Imorgon börjar skolan, nervöst! Men sjukt kul också. Laddar upp lite bildet på den sen :)

Puss&Kram


RSS 2.0