hola

hej hej.

Idag är det söndag och det har varit mycket på gång den här helgen. I fredags efter skolan var jag tvungen att stanna i skolan för att fixa ett video projekt som inte var klart. Men det gick ganska fort. Efter det tog jag en taxi till Heather, där var också Carol, Karen och Vanessa. Efter att vi varit där ett tag fick vi sjuts hem. Carly kom över och vi åkte till the mall för att se the fourth kind. Sjukt bra men också så skrämmande film. Man vet inte riktigt vad man ska tro. Var rädd efter det!! Se den filmen!! Carly sov över hos oss så det var kul.

På lördagen åkte vi till NYC. Vi åkte till någon New York Knicks college sak. Det var....speciellt. Tydligen så är min värdmammas kusin the Knicks vice president så vi träffade en massa släktingar där. Det var ok. Vi åt också på ett diner och våran servitris började prata med oss och sa att hon älskade sverige och att allt var så vackert och fräscht. Hahha. Hon fick mycket i dricks :)

Efter det åkte vi hem och på vägen köpte Dardi lobster tails. Sjukt god bakelse som jag bara älskar!!! På kvällen åkte vi till en kille som heter Gianni och vi var där under hela kvällen. Det var faktiskt väldigt kul.

På söndagen hade carly sovit över här igen så vi slappade hela dagen och gjorde inget speciellt. Lite  senare gick vi ut och träffade lite folk. Vädret var superskönt.

Imorgon är det skola och första track träningen!! Får se hur det är...

På onsdag och fredag är vi också lediga från skolan, såååå skönt.

Vi hörs pussskram

Kommentarer
Postat av: syrran

vad bra och kul allt låter älskade lilla vän!



saknar dig så det knakar!

i dag kom carolina och anna-lena till stockholm så kommer troligtvis träffa dem imorgon innan de åker hem igen. hälsar från dig då!"



LOVE YOU!<3

2009-11-10 @ 21:52:31
Postat av: Hedwig

Ja hälsa till dem en massa! Jag saknar dig en massa syrran!

2009-11-24 @ 01:06:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0