Grattis Morfar!

Grattis sa mycket pa fodelsedagen Morfar! 82 ar men gar runt som en 20 aring!! Alskar dig en massa och du ar varldens basta morfar! Puss puss


Kommentarer
Postat av: Morfar

Hej Hedwig! Först av allt vill jag berömma dig för din blogg som är ungdomligt uppriktig och språkmässigt bäde frisk, avancerad och intressant. det verkar finnas ett embryo i dig till en socialkildrare i både roman- och journalistutförande. Så över till din grattishälsning till mig som morfar. Det räcker inte med enbart ett stort tack för din berbala hyllning av mig med påpassöigt bildunderlag från Modecentrum för jag blev faktiskt djupt rörd då jag anade en spontanitet bakom allt. Som väl är är både du och Lovisa spontana och känsliga ungdomar med starka viljor som har förmågan att kunna uttrycka sig och det hoppas jagni fortsätter med. Som sagt blev jag verkligen rörd av ditt grattis och Marianne och jag är glada att ha en så nära relation till dig, Lovisa, Anders och Maria med Arvid och Klara. Det verkar som om du trivs på din skola och hos din värdfamilj och jag hoppas du försöker lära och förstå så mycket du kan om detta land som betytt och betyder fortfarande så mycket för oss i Sverige.För att återgå till min födelsedag så hade Marianne gjort den minnesbärd och högtidlig på alla sätt med uppassning, frukost och presenter och dagen fortskred sedan med telefonuppvaktning av gustaf från Norge, Örjan från Skåne, Anders från Stockholm och många fler från vännerr och bekanta. Med andra ord en skön dag värd att minnas.Låt mig vslutningsvis berätta att trots en fantastisk vinterskrud med snövallar på över metern och en stad helt översnöad i 8-12 grader minus så har vi Marianne och jag försökt göra långpromenader de flesta dagarna, Tyvärr har vi inte kunnat besöka Nystilla. Så hoppas vi på en kommande vår och ser fram emot nya intressanta vinklingar i din blogg tills vi ses i sommar. Till slut en stor kram från en djupt rörd och tillgiven morfar.Marianne hälsar till dig.

2010-01-30 @ 10:51:34
Postat av: Hedwig

Ahh Morfar vad glad jag blir av att du sag att jag skrivit har!! Jag blir rord bara av att lasa din kommentar. Mysig fodelsedag i alla fall och bra att ni ar hurtiga med era promenader :)

Vi maste horas pa skype snart och jag alskar och saknar er alla. PussOKram fran lillskiten Hedwig!

2010-01-30 @ 21:17:25
URL: http://hedwigiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0